La Torre Eiffel des de Trocadero

M’agrada passar la tarda vespre a la majestuosa Plaça de Trocadero et du 11 Novembre de París. Especialment, per veure des del cim de Chaillot la dimensió de la Torre Eiffel a la caiguda del sol: són les millors vistes a la meravella Eiffel. A més, Trocadero sempre entreté i la seva famosa Font de Varsòvia, amb els seus vint canons d’aigua, ajuda a relaxar el moment. I les activitats habituals com els patinadors esporàdics i els xous fan més agradable el moment. És un anar i venir de gent, de mòbils, de pals de selfies i de records tocant o acaronant la torre des de la distància que després segur que s’immortalitzen a les xarxes socials.

Entre tanta gent, cada vegada més costa veure càmeres de fotografia penjades al coll, fins i tot, en els japonesos que m’atreviria dir que és el turista del moment de la ciutat de la llum. Visiten ràpid la ciutat de la llum -van lligats a la velocitat del guia- i pocs veus que ho facin amb la calma que mereixen racons com Trocadero. Són els turistes or i els que gasten a les grans botigues: les bosses de YSL, Gucci, Versace, Guerlain… els delaten. Suposo que ja vénen del seu país amb aquesta idea, producte de la seva mentalitat. Pocs dies de vacances és igual a poc temps per poder veure les ciutats seleccionades durant l’estada a Europa.

Música | Ramenez la coupe a la maison # Vegedream

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?