En temps de crisi, comunicació de crisi

Blog Eduard Batlle COVID-19
Fotografia Engin Akyurt on Unsplash.

La frase té història i és un clàssic. I en aquests moments de crisi per la pandèmia del COVID-19, torna a ser vigent. Sense respostes a massa preguntes anem avançant i “patint” les conseqüències de la sobreinformació. Entre tanta incertesa, els governants intenten demostrar el control de la situació però s’ha convertit en contraproduent. En innecessari. I quan veus l’exhibició militar mediàtica encara és més complicat d’entendre com no es té una gestió emocional per a la comunicació.

Esko Kilkpi: “Treballar és resoldre els problemes d’altres persones”

Per molt que aquesta situació tan dramàtica i inesperada ens superi a tots: no cal comparèixer sinó tens un missatge clar per donar a la societat.  És elemental.  La solució no està en les xifres i comparèixer sinó el missatge i saber que s’ha de modular i adaptar com sigui a aquesta situació tan vertiginosa. No oblidem les víctimes, els seus familiars i l’esforç i sacrifici dels sanitaris. Som a l’era líquida i, per tant, admetem ja la crisi del sistema de benestar, la greu fragilitat econòmica i està comunicada a cada mòbil. Per tant, és temps d’un repte interesssant per a uns i una amenaça i condemna per a d’altres.

Música | One Tree Hill # U2

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?