“Jo soc el surrealisme!”

Es va fer estranya la visita al Museu Dalí de Figueres sense turistes estrangers. Sembla un altre museu. Més calma de l’esperada, tant en el museu com al centre de la ciutat, que va molt necessitada de Dalí per millorar el seu atractiu i la seva economia. Però són els temps que toquen a escla global. La visita al Museu, com sempre, serveix per comprovar el llegat del geni figuerenc i les seves obres mestres del surrealisme. Però el centre museístic ja ha de fer un pas més i convertir la visita en una experiència pel visitant. Especialment, ara, que no vénen els turistes estrangers pels efectes de la COVID-19. Toca fer aquest pas per molt que ara pateixin molt els museus i la cultura. Més interacció, sobretot millorar la rotolació dels quadres (ha quedat desfada) i ser més audiovisual per “guanyar” en atractiu.

Em van agradar les imatges de Dalí realitzades pel fotògraf anglès Bob Whitaker, que demostren la perculiaritat del geni alhora de ser captivat per la càmera.

Música | Across the lines # Tracy Chapman

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?