Premis Girona Talent 2024

Setmana del Girona Talent 2024

Hem tornat a organitzar el Girona Talent i aquesta vegada ha estat tota una setmana (notícia). Una iniciativa pionera, atrevida i amb la ferma vocació de posar en valor el territori, les persones, les idees i les seves empreses. Un bon moment per copsar la realitat de Girona ciutat i la demarcació amb relació les idees, l’emprenedoria, la innovació i el talent.

En total, van ser 54 ponents que van exposar les seves idees i les van compartir en relació les temàtiques plantejades en cada sessió. Des dels instituts a l’economia verda passant per l’emprenedoria, l’empresa, la universitat, les startups, el gran repte de la nostra ciutat al segle XXI com és Girona Ciutat de la Salut, a Salt, una visita a la seu d’una gran empresa de referència mundial, com és Hipra a Amer, i la nit dels premis, amb l’entrega d’un guardó molt merescut a Quique Cárcel, director esportiu del Girona Futbol Club, i un de molt emblemàtic a l’empresa Hipra, que va recollir Carles Fàbrega, director general de la divisió de salut humana.

El cas històric del Girona, que jugarà a la Champions, i Hipra, en el sector farmacèutic, són dos grans referents de la marca Girona. Tenim Barcelona a 92 quilòmetres i això ha de ser una oportunitat, com també clar és una amenaça. Però Girona té identitat, encara que cal millorar en molts aspectes per progressar de manera eficient.

Moltes gràcies a les administracions públiques, Ajuntament i Diputació, i també a empreses com La Selva, Dibosch, etalentum i Txot’s. També als col·laboradors i especialment al Gironahub. Sabem que per al 2025 hem de millorar, però continuarem amb el repte de l’essència del Gironahub: Posar en valor el talent que té la demarcació de Girona, aprendre del talent de l’exterior i generar sinergies i promoure idees que ens ajudin a progressar de manera individual i col·lectiva. Ens cal talent i ho sabem, i res millor que tenir un aparador visible, transversal i transparent per posar-lo al servei de les persones, les entitats, les empreses els instituts i la universitat.

Sabem que per al 2025 hem de millorar, però continuarem amb el repte de l’essència que vam impulsar fa més de deu anys: Promoure el talent que té la demarcació de Girona, aprendre del talent de l’exterior i generar sinergies i potenciar les idees que ens ajudin a progressar de manera individual i col·lectiva. Ens cal talent i ho sabem, i res millor que tenir un aparador visible, transversal i transparent per posar-lo al servei de les persones, les entitats, les empreses els instituts i la universitat.

Moltes gràcies i ens retrobem ben aviat. Gràcies equip de La Factoria i l’Associació Catalunya Valley.

Música | The Balland of Cleopatra # The Lumineers

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?