Jordi Hereu Eduard Batlle Blog Blanes

Jordi Hereu en la distància curta

Esmorzar col·loqui en la distància curta amb el ministre d’indústria, Jordi Hereu, a Blanes per analitzar l’actualitat econòmica. Una oportunitat per valorar la visió del ministre i una repassada ràpida a l’actualitat econòmica de Catalunya i l’Estat. L’exalcalde de Barcelona va demostrar estar en forma, tenia ganes d’agradar i fer-se entendre, i és conscient de la situació en la qual es troba Catalunya, amb la necessitat que té que es compleixin les inversions des del govern estatal: tant les pendents com les que són de present i futur.

Catalunya és el motor de l’Estat i necessita que es projecti en clau de futur perquè podem continuar sent un territori innovador, modern i tractor per ser líders. La rivalitat amb Madrid és inevitable i és evident que el procés ens ha passat factura en l’àmbit financer i empresarial.

Però ens cal una mirada de futur per al present i per encarar el futur de cara a les noves generacions. S’han fet coses malament i dels errors s’aprèn. I molt. Ara cal continuar progressant en aquest món global i que cada és més potent a l’Àsia, cal saber invertir i recordar, ara i sempre, que la política -i el polític- ha de saber impulsar i promoure les oportunitats en els territoris que les fan possible. Especialment, en sectors com la tecnologia, l’emprenedoria, l’economia verda, el turisme, l’agricultura i els lligams inevitables com són la banca i la universitat.

Música | Ride  # Lana del Rey

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?