Una targeta que neix 2.0

by Eduard Batlle Rispau on 25 Octubre 2008


“La Caixa” ha donat suport a un projecte creat per Reactiva Comunicació i promourà el concepte 2.0 a la targeta electrònica destinada als joves de 18 a 25 anys. A través del web Unidiversitat.com, s’ha ideat un mercat d’avantatges perquè els joves interactuïn a la xarxa i generin un tipus de descomptes a la carta. La interfície del portal ha estat plasmada per Joan Jimenez, el creador de la brillant idea publicitària  spooch (significa el que vulgui cada usuari). Em sembla una idea molt interessant el concepte que han planificat Xevi Montoya i David Martí i que un mes després de la seva creació ja té prop de 500 usuaris registrats. Una idea local, des del cor de Girona, però que ja és global i que “la Caixa” té la grandesa necessària per expandir-la després arreu de Catalunya i l’Estat (en castellà). Un projecte pioner i molt interessant de la primera spin off de la UdG, tal com un dia va anunciar l’exrector Joan Batlle.

Música / History Repeating # Propellerheads & Shirley Bassey

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: