L’audi no és la causa sinó la finalitat

by Eduard Batlle Rispau on 28 octubre 2008

Quin contrast veure en un mateix dia com Espanya fa tot tipus de pressió mediàtica per ser en la propera reunió del G-8 mentre a Catalunya, la segona autoritat del país ha de demanar disculpes públiques per la despesa que ha efectuat al vehicle oficial del Parlament. O sigui, observem des de la distància les ànsies de grandesa d’un estat en l’escenari internacional que se sent pressionat pels grans errors del govern de Zapatero que, a causa de les eleccions del 9 de març, va esquivar parlar de crisi. I això sí que val diners ara! Com  per exemple la cabra de l’exèrcit, l’star system monàrquic i les seves separacions obscures per afers estranys. I aquí ningú demana disculpes per a res: al contrari, silencis interessats mediàtics… Que no veuen que a Madrid, en cas contrari, s’haguessin tret una llei de la màniga i s’hagués acabat el bròquil!

I respecte el president Benach, un vegada més s’ha demostrat que petit que és el nostre país: com pot ser que el president hagi obtingut més suport des de les xarxes socials com Twitter i Facebook (també crítiques, és clar) que no dels propis companys de partit? Per no dir ja dels qui es creuen Catalunya… Però bé, ara ja hem tornat a caure, tot i que amb honor per l’elegància d’un manifest com el d’ahir. Així avancem novament, a base de travetes que ens fan agenollar per la satisfacció d’una majoria i desorientats en un escenari que no té projecte. I com que continuem dividits, anem pagant peatges com el de l’audi mentre altres gaudeixen de caceres polars a Rússia i viatges de luxe a Sud-amèrica.

Música / Ull per ull # Adrià Puntí

Be Sociable, Share!

{ 2 comments… read them below or add one }

Alba Serra octubre 28, 2008 a les 19:36 pm

Benvolgut Eduard,

tens tota la raó en ” que petit que és el nostre país”. Qui fa el país petit és el lamentable fet que ha fet el President del Parlament.

Comparteixo plenament el punt de vista de ” què hi ha gent que gaudeixen de caceres a Rússia i ningú els hi diu res”. Patètic que la Corona es dediqui a malbaratar els nostres diners d’ aquesta manera però el Sr. Benach no s’ havia de posar en aquest nivell. Ell no s’ ho pot permetre quan han criticat a l’ ALTRE per tantes i tantes despeses. Per què llavors és confondre el personal i acabem en la conclusió que tothom és un farsant, un mentider i que el poder corromp. Per què critiquen si ells també ho fan quan poden ? amb què quedem ?

Patètica, trista, lamentable el gest del Sr. Benach. L’ ALTRE JA HO SABEM EL QUÈ FA I ESTÀ , EN PART, A LES NOSTRES MANS ACABAR-HO PERÒ EL PRESIDENT DEL PARLAMENT NO TINDRÀ MÉS CREDIBILITAT QUAN OPINI SOBRE AQUESTES QÜESTIONS PERQUÈ TOTHOM LI RECORDARÀ EL FET. L’ ha vessat i sempre li recorderan.

Alba Serra.

Eduard Batlle Rispau octubre 29, 2008 a les 9:59 am

Alba,

El problema no és d’Ernest Benach sinó de tenir clar quin Parlament volem i com volem que sigui de fort. Hi ha hagut una crítica minúscula i tothom l’ha encaixada com si ens hi anés la vida. Aquesta és la nostra feblesa: ningú defensa la institució per interessos i això demostra que encara n’hem d’aprendre molt. Realment, tu creus que això hagués passat al Parlament basc?

I no vull veure el president Benach com a polític d’ERC sinó com a polític del nostre país. El mateix hagués pensat governés qui governés, tal com molt bé ha dit amb atreviment Montserrat Nebrera.

Gràcies, com sempre Alba, i que els país ens uneixi.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: