La Cope i el victimisme

La Cope s’està llepant les ferides a través de la decissió del CAC i aprofita el tancament de Cadena 100 a les comarques gironines per baixar part de l’artilleria radiofònica a Girona. Des de l’hotel AC Palau de Bellavista faran alguns programes en directe per recordar-nos la injustícia que ha patit la Cope. I no és la Cope l’emissora afectada sinó el grup empresarial, a través la musical Cadena 100. Però han plantejat una estratègia basada en la ideologia per vendre com se senten els màrtirs a causa del catalanisme. Fins i tot, és lògic entendre que a nivell empresarial pot ser una mala jugada, però aprofitar l’ocasió per anar de víctima és indignant.

Ara governa el PSOE i toca “tragar”, començant per Jiménez Losantos, que feia temps que no escoltava i ho he fet aquest maí. Amb el cas de Lukoil, amb tota la informació partidista que ha arribat a donar contra el govern de Zapatero, no és sorprenent que després, amb calma, passin coses. I moviments amb conseqüències. Quan governava el PP és evident que hi havia tractes de favor i Aznar beneficiava els seus sense miraments (era qual el bulldog Losantos callava). I és lògic que ara ho faci Zapatero i no vulgui donar explicacions als qui defensen a un locutor enfurismat que disfruta convertint la informació en opinió perversa.

Música / Não me deixe só # Vanessa da Mata

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?