Càritas i Caixa Girona

by Eduard Batlle Rispau on 13 Desembre 2008

Els quinze ordinadors que ha cedit Caixa Girona ja són a la seu de Càritas de Girona per ser distribuïts a Salt, Roses i Torroella. És la segona activitat impulsada per Stic.cat després dels primers Premis Blocs Catalunya. Un repte més per donar sentit a la nostra associació i combatre la fractura digital a casa nostra. Uns ordinadors que aniran a disposició del Servei d’Intervenció Educativa (SIE), que just compleix deu anys i que atén actualment uns 450 nens i nens gràcies a la tasca de 160 voluntaris. Aquests ordinadors faran servei a uns 60  adolescents que tenen dificultats i necessiten de reforç escolar. Estic convençut que a tots els qui formem part de l’associació, que just ara s’acaba d’ampliar, ens fa il·lusió du a terme aquestes actuacions i que esperem ampliar encara més en el futur arreu del territori.

Música / Another World # Antony and the Johnsons

{ 2 comments… read them below or add one }

Edu Desembre 14, 2008 a les 18:43 pm

Enhorabona per la iniciativa!

És encoratjador veure gent de Girona preocupada per la fractura digital.

Espero que les activitats en aquesta línia vagin a més.

Salut!

Eduard Batlle Rispau Desembre 14, 2008 a les 21:47 pm

Gràcies Eduard pel comentari i els ànims.
EB

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: