La mateixes caceres, com quan vivia Franco

Com si en Franco encara existís. Un ministre de Justícia com Mariano Fernández Bermejo -quina casualitat que és més criticat pels ciutadans- i el jutge estrella de l’Estat espanyol com és Baltasar Garzón coincideixen en una cacera per a rics a Badajoz: a partir de 6.000 euros. Ja sabem que és tot un clàssic a Madrid sortir de cacera i, entre trets i caminades, que es decideixi què ha de passar en el país.  Perquè el joc és per a il·lustres que volen gaudir sobre que senten els burgesos jugant a monàrquics. Un altre submón per al grans negocis i el poder, com seria la llotja del Bernabéu. Són aquells tarannas que als catalans ens superen i que, tot i els nostres defectes, ens diferencia molt de les costums castellanes. Que gaudeixin de la caceres i àpats és un dret que ningú els hi pot negar, però és un escàndol que sigui tot un ministre i un jutge, que pocs dies després ha de començar per “rebentar” el PP per dins a causa de la corrupció. I ens els temps que corren encara és més indignant i demostra la classe del poder que ens envolta. Una vegada més aquí ningú dimitirà, un altre clàssic, ni tindran la categoria per demanar disculpes públicament. Lamentable.

Música / River # Herbie Hancock & Corinne Bailey Rae

PD: Tragèdia aèria als Estats Units, amb uns 50 morts.

PD2: El record d’Obama al tan admirat Lincoln. Una commemoració emotiva.

PD3: Arriba l’All Star, a Phoenix, més català de la història.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?