La mateixes caceres, com quan vivia Franco

by Eduard Batlle Rispau on 13 Febrer 2009

Com si en Franco encara existís. Un ministre de Justícia com Mariano Fernández Bermejo -quina casualitat que és més criticat pels ciutadans- i el jutge estrella de l’Estat espanyol com és Baltasar Garzón coincideixen en una cacera per a rics a Badajoz: a partir de 6.000 euros. Ja sabem que és tot un clàssic a Madrid sortir de cacera i, entre trets i caminades, que es decideixi què ha de passar en el país.  Perquè el joc és per a il·lustres que volen gaudir sobre que senten els burgesos jugant a monàrquics. Un altre submón per al grans negocis i el poder, com seria la llotja del Bernabéu. Són aquells tarannas que als catalans ens superen i que, tot i els nostres defectes, ens diferencia molt de les costums castellanes. Que gaudeixin de la caceres i àpats és un dret que ningú els hi pot negar, però és un escàndol que sigui tot un ministre i un jutge, que pocs dies després ha de començar per “rebentar” el PP per dins a causa de la corrupció. I ens els temps que corren encara és més indignant i demostra la classe del poder que ens envolta. Una vegada més aquí ningú dimitirà, un altre clàssic, ni tindran la categoria per demanar disculpes públicament. Lamentable.

Música / River # Herbie Hancock & Corinne Bailey Rae

PD: Tragèdia aèria als Estats Units, amb uns 50 morts.

PD2: El record d’Obama al tan admirat Lincoln. Una commemoració emotiva.

PD3: Arriba l’All Star, a Phoenix, més català de la història.

{ 4 comments… read them below or add one }

OLIVA Febrer 13, 2009 a les 12:37 pm

EP¡ LA MES CRITICADA, ES LA MALENI, NO FOTEM.
JA EL MEU PARE DEIA,”ELS PITJORS EL POLLS RESUCITATS”.
RES DE NOU, AN GUERRA,ALFONSO, VA DIR ALLO DE MONTESQUIE FA MOLTS ANYS QUE VA MORT. NO?

Martí Febrer 13, 2009 a les 17:55 pm

I després es queixen de la Sarah Palin, quan no és veritat que ella caça!

Eduard Batlle Rispau Febrer 14, 2009 a les 8:44 am

Bona aquesta Martí! Maleni, a banda, Oliva ja saps tu que la crisi econòmica també provoca crisis polítiques. I Zapatero té alguns polítics i polítiques que no estan al nivell però paga peatges federals del partit, com el cas de “Maleni” amb Chaves i Andalusia.

Mcbride Ragsdale Maig 1, 2012 a les 1:49 am

No Didion scene is more evocative than the kicker of the title essay of Slouching Towards Bethlehem: A neglected 3-year-old hippie child. But if the environment of the &#64257.rms about the points on which we see a need forimprovement.From whatever angle you looked at the poster. nopi.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: