Pep Palau von Arend & Associats

Em va agradar ahir trobar un moment per fer el cafè amb Jaume von Arend i Pep Palau al centre de Girona. Els organitzadors del Fòrum Gastronòmic estan satisfets dels resultats de la desena edició: tant de la resposta del públic com del ressò mediàtic que se n’ha aconseguit. En aquest moment de crisi, té més mèrit encara el que han aconseguit aquests empresaris de Manlleu per a una ciutat com Girona. Dimensionar aquesta fòrum a escala nacional i internacional té un punt d’atreviment però també denota la confiança en el producte i la consolidació d’una fira que va néixer a Vic i s’ha arrelat a Girona. Però ara que tot just s’ha tancat aquesta porta, ja tenen els objectius posats en la nova edició que es farà el 2010 a Santiago. I a Girona tornarà el 2011, amb l’esperança que el panorama econòmic no sigui tan advers i la ciutat demostri que està més preparada per oferir unes instal·lacions més potents per acollir aquests grans reptes i no passi com aquest any, que encaixar el producte entre l’auditori i el palau firal ha estat més complicat del que es visitants han pogut imaginar. Per això malden perquè la ciutat s’impliqui més en el Fòrum Gastronòmic abans, durant i després dels cinc dies de fira. En conjunt, cal tenir esperit crític per millorar i valorar aquests emprenedors que, juntament amb Jami Matamala, han fet realitat un bon projecte: distingit a Girona però que, fins i tot, alguns restauradors gironins voldrien veure a Barcelona.

Música / Lately # David Gray

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?