La diferència entre dos mons

La cimera del G-20 que comença demà a Londres tornarà a evidenciar la diferència cada vegada més gran entre dos mons. És la confrontació entre l’opulència elitista dels grans governants que no es posen d’acord i el veïnatge universal, que espera la creació d’una nova economia. A més, el proteccionisme que envolta els mandataris del G-20 i la manca de mesures globals contra la greu crisi ja ha provocat enfrontaments aquest matí en el centre financer de Londres. La imatge plasma el sentiment de ràbia, com un crit ensagnat carregat d’impotència contra la riquesa que només és a mans d’uns quants. Massa història tenim al darrere com per oblidar-se tan fàcilment a canvi de les prebendes que poden oferir al poder les grans multinacionals que mouen l’economia.

Música / Money Talks # AC/DC

PD: M’hen alegro molt de l’elecció de Vicenç Ferrer com a Català de l’Any.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?