STIC.CAT torna al parc de la UdG

by Eduard Batlle Rispau on 3 Abril 2009

STIC.CAT tornà demà al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Una experiència més després de la visita interactiva de fa unes setmanes convocada a través de Twitter. Aquesta vegada és la jornada Emprendre el futur per analitzar l’empreneduria en el moment econòmic actual a través de 18 microponències de 5 minuts cadascuna. Estem molt il·lusionats amb la resposta que ha obtingut aquesta iniciativa i esperem complir les previsions. La idea ha nascut a través de la xarxa, però també és important per a nosaltres obtenir suports com en els que hem recollit en aquesta ocasió: la UdG, el parc de la UdG, Cafès Roura, Intersport-Esports Ferrer, Bonapat, Estrella Damm i “la Caixa”. I la participació dels 18 ponents, més els assistents que ja ens han confirmat que hi seran. Una convocatòria més per donar visibilitat al que sempre ha pretès la nostra associació: promoure els imputs que genera la xarxa catalana en la nova societat del coneixement i actuar contra la fractura digital. En definitiva, els que impulseu tots vosaltres amb les TIC i que ens il·lusiona que saltin de la virtualitat a la realitat.

Música / Perfect Time # Russian Red

{ 2 comments… read them below or add one }

losimo Abril 3, 2009 a les 8:16 am

Bonica foto!! ;U)

Allà ens trobem demà 🙂

Edu Abril 4, 2009 a les 17:38 pm

Ha estat un èxit Eduard, enhorabona per la part que et toca!

Un matí de dissabte molt ben aprofitat 🙂

Salut!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: