Marca Ciutat 2009 a Roses

Em va agradar quedar ahir a Girona amb Pau Canaleta perquè m’expliqués la segona edició del Marca Ciutat 2009, que aquest any es farà a Roses els dies 19 i 20 de juny. Aquest any hem tingut la sort que hi col·labori la nostra associació, STIC.CAT, i també de poder tenir a Girona Antonio Nuñez, un referent sobre l’assessoria de la comunicació, que presentarà el seu nou llibre el 18 de juny a la Llibreria 22. Nuñez es una autoritat en l’Storytelling (un exemple) i en el marc del seminari explicarà l’assaig !Será mejor que lo cuentes! Los relatos como herramientas de comunicación (Storytelling). Membre de la National Storytelling Network, actualment treballa a Story and Strategy i asesora candidats i partits polítics, mitjans de comunicació, empreses i marcas com Endesa, Novartis, Esade o Vodafone.

Altres ponents destacats d’aquesta edició són Pasqual Maragall, Josep Chias, Toni Puig i Enric Casas, entre altres, amb la novetat de l’Espai Tallers i l’Speech Corner. Serà una bona oportunitat per durant dos dies aprofundir sobre el citymarqueting i les estratègies sobre quina és la millor manera de desenvolupar una ciutat, en temps canviants com els actuals i de molta competivitat. Debatre sobre l’eficiència, l’interès, els serveis i l’atractiu sempre potser una bona oportunitat per visualitzar les ciutats del futur.

Música / Together # Bob Sinclair & Steve Edwards

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?