Oda a l’excel·lència del maig del 2009

by Eduard Batlle Rispau on 28 Maig 2009

Aquest triplet històric del Barça i que gairebé sembla irrepetible té un nom: Pep Guardiola. Ell ha encarnat el paper al camp d’un equip que s’ha convertit en un mirall futbolístic de tot el món. I Roma en serà el millor exemple i record, en guanyar el millor equip i club del món. El triomf sobre el Manchester United a la Lliga de Campions és la culminació d’un esperit que representa esforç, talent, creativitat, superació i ànsies de victòria. No és fàcil el repte d’aquest triplet tot el que s’ha aconseguit en aquest mes de maig del 2009 que serà recordat durant molt temps: 2-6 al Bernabéu i copa, lliga i Champions. En Pep, que tenia molts detractors al començament per la seva manca d’experiència, s’ho mereix per tot el que ha aconseguit dins i fora del camp. El Barça és ara al pedestal del futbol mundial, amb un club local i global, un equip local i global i una identitat local i global. El resultat ha estat un mes de maig que ha estat com un somni.

Música / Viva la Vida # Coldplay

{ 1 comment… read it below or add one }

trina Maig 28, 2009 a les 8:57 am

L’excel·lència només s’aconsegueix amb l’esforç i les idees, i ells les tenen, comandats per en Guardiola que a més té la capacitat de liderar i ser reconegut com a tal…amb humilitat però amb fermesa, és el secret de tot plegat, un líder global del segle XXI..
salut Eduard

Leave a Comment

Previous post:

Next post: