Oda a l’excel·lència del maig del 2009

Aquest triplet històric del Barça i que gairebé sembla irrepetible té un nom: Pep Guardiola. Ell ha encarnat el paper al camp d’un equip que s’ha convertit en un mirall futbolístic de tot el món. I Roma en serà el millor exemple i record, en guanyar el millor equip i club del món. El triomf sobre el Manchester United a la Lliga de Campions és la culminació d’un esperit que representa esforç, talent, creativitat, superació i ànsies de victòria. No és fàcil el repte d’aquest triplet tot el que s’ha aconseguit en aquest mes de maig del 2009 que serà recordat durant molt temps: 2-6 al Bernabéu i copa, lliga i Champions. En Pep, que tenia molts detractors al començament per la seva manca d’experiència, s’ho mereix per tot el que ha aconseguit dins i fora del camp. El Barça és ara al pedestal del futbol mundial, amb un club local i global, un equip local i global i una identitat local i global. El resultat ha estat un mes de maig que ha estat com un somni.

Música / Viva la Vida # Coldplay

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?