Google prepara l’antiFacebook i Twitter

Wave goodbye to Facebook and Twitter: Adéu a Facebook i Twitter. Aquest és el repte de Google amb Wave, que pretén reforçar el correu electrònic de gmail i donar un altre pas important per convertir-se en una eina més social. Aquest és el present i el futur dels reptes més globals a internet: crear xarxa i vincular-hi els serveis que poden necessitar els usuaris. Twitter mateix, en poc temps, s’ha convertit en l’eina de moda als Estats Units i un referent de la informació instantània, mentre que Facebook ja és el gran referent mundial de les xarxes socials. Però faltava Google i el seu projecte.  La idea és que la “onada” (wave) del famós i potent buscador de referència a la xarxa estigui a punt  aquest any i presenti millores respecte Twitter i Facebook. Per això ja hi ha un model base i ara el repte és anar-lo perfeccionant abans no es presenti definitivament. Més competència, més avenços i més reptes per intentar “atrapar” el futur. Google no hauria de fallar en aquest seu gran repte, sobretot, després de l’intent fallit amb Orkut.

Música / Accidentally in Love # Counting Crows

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?