«Amo a los catalanes»

by Eduard Batlle Rispau on 17 Juliol 2009

No m’agrada Esperanza Aguirre. I no m’agrada que digui “amo a los catalanes”. Considero que és una política de baix nivell i que, fins ara, no ha tingut prou categoria per “carragar-se” Mariano Rajoy i convertir-se en la nova Thatcher de la política espanyola. Encara que vingui de família de milionaris ha demostrat que amb la política no en fa prou, i això sí!, s’ha sabut moure per la porta del darrere per interessos econòmics i que, per exemple, l’arribada del TGV a Guadalajara sigui a deu quilòmetres del centre de la ciutat. Per cert, de qui són els terrenys o hi ha la parada? I ja no parlem del famós i escandalós “cas Gürtel”. O sigui, no m’agrada.

Esperanza Aguirre és cínica. Massa. Perquè ni estima ara Catalunya ni l’estimarà mai. Ni falta que fa. A més, ja ens ho va demostrar quan va ser ministra de Cultura i el que ens va beneficiar als catalans. És una d’aquelles polítiques que si arriba lluny al PP serà, precisament, per anar sempre contra Catalunya. És una dona de l’Espanya profunda, casposa i adaptada a la nova era Torrente. Mentre vegi el seu perfil polític tindré ganes que no governi el PP a l’Estat espanyol i que espero que algun dia el PSOE li presenti d’una vegada algú amb cara i ulls per desbancar-la de la Comunitat de Madrid.

Música / Palabras de amor # Rosario

{ 2 comments… read them below or add one }

Martí Juliol 17, 2009 a les 20:02 pm

Aquestes declaracions de la Aguirre són una prova més de que els polítics són uns mentiders. Però jo mai voldria veure el PSOE enlloc, ni en pintura, encara que fós per desbancar al PP.

kepa_pere Juliol 20, 2009 a les 13:31 pm

el cas del ave que passa per;…..
vergonya molta vergonya fa desde frança l’han passat i repassat a les noticies com exemple de com la “crisi” ha tocat l’immobiliari a espanya.
Mai han parlat de com i perque, pero veure les instal°lacions dessertes de l’estacio (una dotzena de passatger per dia!!) i el “poble” amb golf etc.. i ningu fet per 15000 hab amb sols una centena!!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: