El servei també és important

És curiós veure aquests dies com cafès, terrasses i restaurants de la Costa Brava Centre presenten una bona imatge de clients, tot i parlar-se tant de la crisi. No es respira l’ambient de recessió sinó la sensació d’un estiu més, encara que ja queda menys d’un mes pel considerat setembre “terrífic”. O sigui: quan comenci a produir-se encara més la davallada econòmica i uns registres d’encara més atur. Però, de moment, la imatge del retrat és esperançadora a l’espera de les dades finals, que òbviament seran inferiors a les registrades en l’època de la bombolla immobiliària.

És també un temps de canvi i alguns empresaris del sector de la restauració ho comencen a entendre.  Cal tornar a la mentalitat de temps enrere i guanyar-se el client i no deixar l’atenció a mans de qualsevol persona acabada d’arribar al país. Aquesta visió restava punts tot i el conformisme general a causa de la bonança. A banda del factor de la qualitat, un exemple és el bon servei, amb professionals que entenguin la seva professió i sàpiguen tractar al client com es mereix. És agradable sentir-se ben tractat i no és cap excusa que els professionals que es dediquen a l’hoteleria siguin, en general, els més mal pagats. Sempre hi ha la màxima fàcil del “torni vostè demà”. Amb qualitat i un bon servei sempre serà més fàcil, ja que l’entorn és impagable tot i les constants desgràcies urbanístiques que algun dia haurien de tenir culpables.

Música / Celebration # Kool & The Gang

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?