Coldplay a Barcelona

by Eduard Batlle Rispau on 5 Setembre 2009

Coldplay va aconseguir omplir l’Estadi Olímpic i va demostrar que ja ha entrat en el grup selecte dels millors grups del moment. Va ser la confirmació amb Barcelona, després d’actuar-hi tres vegades en un any: primer l’Espai Movistar, després el Sant Jordi i divendres l’estadi de Montjuïc. Ja només queda el Camp Nou. I també va ser la confirmació de Barcelona com a gran referent musical, després del pas d’U2 (amb ridícul inclós de l’Ajuntament amb la polèmica del soroll) i Madonna. I encara queda el dia 21 Leonard Cohen.

El públic va respondre malgrat el tòpic del preu de les entrades i la crisi. Unes 65.000 persones entregades a la banda anglesa, que va presentar un espectacle molt musical, molt pop i poc rock per ser de grans dimensions, a la mida de Chris Martin, i inspirat en lema de “Vida la vida”. Moltes ganes recíproques i la il.lusió de compartir la comercialització del concert en DVD. Però va fallar el so en dues ocasions (amb “Fix you” especialment) i el públic ho va recriminar amb xiulets, malgrat la seva fidelitat. Llàstima d’aquest error i de l’esperat bis de “Viva la vida“, que el públic ansiava i no va arribar. Coldplay ja té un deute acústic pendent amb Barcelona, mes enllà de barrejar-hi innecessàriament al Barça i Pep Guardiola, ja que el grup també li agrada molt a Frank Rijkaard i també va ser al Sant Jordi.

Música / Green Eyes # Coldplay

{ 1 comment… read it below or add one }

Kaiden Maig 24, 2016 a les 7:17 am

Yes, I actually have become depaerste to see more of that show after seeing a few episodes this weekend. I even mentioned it on my sports blog this morning in the context of Kevin Youkilis. LOL.I am not as familiar with Marlowe as I am with ol’ Billy. I should really branch out more.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: