Wikiloc guanya el concurs mundial de National Geographic

Jordi_López_Ramot

L’enhorabona al ganxó Jordi López Ramot, ja que el seu projecte-empresa Wikiloc, amb seu al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, ha estat declarat guanyador del concurs convocat pel grup National Geographic i la Fundació Ashoka ChangeMakers. El concurs, considerat el de major impacte mundial en turisme sostenible, premia les tres millors iniciatives en geoturisme. La convocatòria, d’àmbit internacional, té per objectiu impulsar el turisme respectuós amb el marc geogràfic, la contribució a la sostenibilitat i la millora del medi ambient, la cultura, el paisatge i el benestar dels seus residents.

M’hen alegro molt d’aquest reconeixement, ja que no li és fàcil mantenir aquest projecte tan personal. Fa pocs dies parlava amb ell i, precisament, em destacava les dificultats econòmiques amb què es troba per intentar explotar-lo i al mateix temps poder-lo mantenir. L’ajuda en la gestió, fins i tot, la seva companya. Wikiloc és una idea 2.0 que busca la participació dels usuaris per a què  puguin instal·lar-hi les seves rutes i alhora que siguin compartides. I n’hi ha de ben diverses, amb molts graus de dificultats, i en molts idiomes. Més de 100.000! I moltes de recomenables. Com a emprenedor, la seva feina queda absorvida amb el control del procés intern per validar les rutes. Llàstima! Espero que aquest prestigi internacional li obri portes que fins ara se li tancaven i perquè pugui demostrar la seva visió de futur amb la consolidació del projecte. Felicitats Jordi i ànims amb Wikiloc.

Música / De vuelta en vuelta # Jarabe de Palo

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?