Arriba Windows 7

by Eduard Batlle Rispau on 21 Octubre 2009

Demà és el dia oficial de la comercialització del Windows 7, l’última aposta de sistema operatiu de Microsoft per intentar ser més competitiu i millorar les prestacions de la versió anterior, el Windows Vista. Amb el lema de Dissenyat pels altres. Inspirat en tu, les primeres valoracions dels usuaris ja són molt bones: estarà creat amb un nou kernel per millorar la estabilitat i la funcionalitat dels sistemes. Una demostració més de la capacitat d’innovació a escala global dels gegants nord-americans a la xarxa per ser encara més competitius. Un repte més de Microsoft que li comportarà més guanys econòmics i que els usuaris de tot el planeta en sortirem beneficats perquè podrem navegar encara amb més rapidesa i garanties. M’encanta la rivalitat Microsoft-Apple, el seu constant esperit emprenedor i la convicció que absolutament tot és millorable. Per aquest motiu són de les empreses més competitives del món.

Música / Fun Lovin’   # Criminals

{ 1 comment… read it below or add one }

Alba Cortada Octubre 21, 2009 a les 22:45 pm

Jo també en vaig parlar! A veure si el windows 7 agafa millor fama que el vista… http://albacortada.blogspot.com/2009/09/rivals-de-microsoft-la-vista.html

Leave a Comment

Previous post:

Next post: