Arriba Windows 7

Demà és el dia oficial de la comercialització del Windows 7, l’última aposta de sistema operatiu de Microsoft per intentar ser més competitiu i millorar les prestacions de la versió anterior, el Windows Vista. Amb el lema de Dissenyat pels altres. Inspirat en tu, les primeres valoracions dels usuaris ja són molt bones: estarà creat amb un nou kernel per millorar la estabilitat i la funcionalitat dels sistemes. Una demostració més de la capacitat d’innovació a escala global dels gegants nord-americans a la xarxa per ser encara més competitius. Un repte més de Microsoft que li comportarà més guanys econòmics i que els usuaris de tot el planeta en sortirem beneficats perquè podrem navegar encara amb més rapidesa i garanties. M’encanta la rivalitat Microsoft-Apple, el seu constant esperit emprenedor i la convicció que absolutament tot és millorable. Per aquest motiu són de les empreses més competitives del món.

Música / Fun Lovin’   # Criminals

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?