Hulu començarà a cobrar el 2010

En una cimera de la indústria TIC a Nova York, el vicepresident de News Corp, Chase Carey, va anunciar que el web de vídeo en línia Hulu, de cadenes com la NBC, FOX i ABC, començarà cobrar als usuaris dels continguts a partir del 2010, d’acord a la radiodifusió i cable. Carey va destacar que s’està estudiant un sistema de subscripció, encara que alguns continguts es continuarant oferint de forma gratuïta. “Crec que un model lliure és una fórmula molt difícil de capturar el valor del nostre contingut. El que hem de fer és oferir als consumidors que el contingut d’una manera en què van a apreciar el valor “, va manifestar. No es cap sorpresa aquest avanç i després d’Hulu perquè aquest canal web s’ha beneficiat de l’esclat d’internet i ja ha acumulat una audiència amb la seva impressionant col·lecció d’espais de televisió i campanyes publicitàries estrangeres.

Com reaccionaran els usuaris a un model de pagament? Els consumidors podran tenir accés a una versió lliure de Hulu amb els anuncis inclosos? Aquestes són preguntes que encara no tenen respostes. És evident però que una empresa no pot donar al seu producte de manera gratuïta i sobreviure a un èxit progressiu.

Música / Falsos mitos sobre la piel y el cabello # La Costa Brava

PD: La inauguració d’una botiga de Microsoft Store, que cada vegada se sembla més a Apple Store.

PD2: Microsoft espera vendre més de 26 milions d’ordinadors amb el nou Windows 7 el 2010.

PD3: Una demo sobre el Rock Band per a l’iPhone i l’iPhone Touch.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?