U2 innova el grans concerts virtuals

Només podia ser un grup de la dimensió d’U2. El seu concert a l’estadi Rose Bowl, a Pasadena, és a les acaballes i he quedat impressionat per poder-lo seguir amb tanta qualitat a través del seu canal de Youtube. La banda irlandesa tenia ganes d’innovar amb aquesta gira i ja ho va demostrar amb l’inici aquest estiu a Barcelona. Avui torna a ser un abans i un després de la música a internet i la importància que cada vegada més la realitat sigui virtual al mateix instant (l’stream is On-Air ha funcionat perfectament). El futbol, els esports i les presentacions de Silicon Valley fa temps que eren globals a internet, ara li toca als concerts: és el moment de grans grups de masses com U2. Encara que en un futur, és lògic que aquest concerts no siguin gratuïts a la xarxa. I mentrestant, escolto de fons With or without you a Los Angeles. Neix un nou dia a Catalunya i cau la nit a Pasadena.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?