L’efecte mirall d’adults a infants

by Eduard Batlle Rispau on 8 Desembre 2009

Vídeo que convida a reflexionar a pares i adults sobre els nostres comportaments més negatius i que, en ocasions, els responsables de l’educació dels fills oblidem davant d’ells.  És una suma de seqüències que s’haurien d’esborrar perquè posen en evidència les dinàmiques negatives. És massa fàcil culpar sempre els joves sobre el seu comportament sense voler fer una autoavaluació personal, potser, perquè tenim sentiment de culpa. Els errors de la nostra nova societat tenen fonaments i, tant a petita com a gran escala, tenim moltes coses a millorar per aconseguir una millor progressió. Especialment, en com mostrar el nostre minúscul món particular a través d’aquest efecte mirall invisible. Nosaltres tenim els deures de present i ells, el de futur. Ajudem-los en el seu trajecte.

Música / Dear Fiona # Fiona Sit

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: