Demanant un canvi amb sentiment

M’agrada la iniciativa de Playing For Change des del sorprenent i famós Stand By Me. És un projecte col·laboratiu a la xarxa, humil, interactiu i global per promoure aquest moviment que impulsa Mark Johnson i al mateix temps intenta recollir ajudes i diners per als més necessitats en aquest planeta amb tants desequilibris socials. Bona música, sentiment, actitud positiva i contra els prejudics que pot significar col·laborar amb les iniciatives que volen ajudar a canviar el món. A més, han sabut treure sentiment a una idea brillant, esperançadora i que s’ha basat en el portal de música més universal de la xarxa com és YouTube. Una bona fórmula, amb el descobriment de músics anònims però brillants, per lluir aquestes iniciatives i aprendre i alhora ensenyar als joves del futur.

Música / One Love # Playing For Change

PD: Us recomano el darrer post de l’emprenedor Xavier Verdaguer, just el dia del seu aniversari.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?