La interacció és Xavier Verdaguer

Em va agradar ahir conèixer l’emprenedor Xavier Verdaguer, aprofitant que passa uns dies de vacances a Catalunya. Molt. No em va sorprendre perquè havia llegit les seves conferències recents a Iniciador Barcelona, amb Trina Milán, i a Sabadell, amb Dídac Lee, però el que més em va sorprendre la seva personalitat tan positiva i engrescadora. A banda de la seva empresa a Barcelona, TMT Factory, ara, des de que s’ha quedat a Silicon Valley -hi va anar per a estada d’un mes i ja en duu sis- prepara Innovalley, un nou concepte empresarial per promoure la combinació de la roba i la tecnologia. La idea és roba intel·ligent, amb una fusió que com diu ell combina molt bé l’esperit de la regió més innovadora del món (la tecnologia) amb la identitat de Catalunya (el tèxtil). Va ser molt interessant escoltar la seva visió després de mig any d’intentar aprendre constantment del per què de l’èxit de l’emprenedoria a l’entorn de la Universitat d’Stanford. Les motivacions dels inventors, la interacció entre empresa, inversors i recerca, les diferències amb Catalunya, el talent de les grans companyies, l’esperit de lideratge i motivacions, el microclima efervescent… Un conglomerat idees d’èxit que mentre explicava pensava en la necessitat que té el nostre país, en aquests moments de crisi, de potenciar i valorar els emprenedors perquè encara podem progressar més i ser més competitius en aquesta nova era de la societat digital. Però el que més em va agradar va ser la seva predisposició com a persona, la combinació de les ganes de viure i aprendre, el valor que genera la seva vitalitat i l’esperit interactiu que promou amb la pròpia vida. Sort inventor i llargues curses vitals!

Música / City of Night # Pink Martini

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?