José Antonio Escuredo prepara l’adéu

Silla (València) pel

Dissabte vaig coincidir amb José Antonio Escuredo després de la sessió d’spinnig al gimnàs. Feia un parell de mesos que no ens veiem, tot i que sempre hem anat coincidint, encara que darrerament molt menys. Li vaig preguntar com li anava el nou any i quines aspiracions esportives tenia, de fet, com feia sempre. Però la meva sorpresa va ser que em digués que ja és a punt de tancar l’etapa com a ciclista professional. L’he vist sempre entrenar al gimnàs per superar-se, amb constància i sacrifici, en un esport minoritari com és el ciclisme en pista. I no és fàcil el que ha assolit després de tants anys: lluitant contra ell mateix per progressar i després superar els adversaris. Tot i la polèmica del dopatge que sempre envoltarà aquest esport -especialment tots els individual i de velocitat-, Escuredo ha estat dues dècades a l’elit del ciclisme en pista i pot començar aquesta nova “vida” professional a l’empresa familiar amb orgull i satisfacció pels brillants mèrits aconseguits. Aviat deixarà de lluitar contra ell mateix, el cronòmetre i els adversaris per abocar-se als negocis i deixarà Girona per anar a viure a Andalusia. Espero que a la vida i a la feina tingui sempre la mateixa sort que ha tingut dalt de la bicicleta. De fet, l’esperit competidor l’ha tingut sempre al seu ADN.

Música / Life in Technicolor # Coldplay

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?