L’esperit de superació d’Edurne Pasaban

Edurne_Pasaban_cim_Annapurna

Enhorabona a Edurne Pasaban i a tota l’expedició per haver fet el cim de l’Annapurna, de 8.091 metres, i un dels més perilosos del món per la quantitat de víctimes que s’han produït durant l’ascensió. Una gran fita més la que ha aconseguit aquesta l’alpinista basca -ara resideix i s”entrena a la Val d’Aran-, que ja du tretze muntanyes de més de 8.000 metres. Un registre espectacular i molt meritori, i que evidencia l’esperit de superació progressiu de Pasaban, que sembla no tenir límits alhora de du el seu cos a nivells físics impensables.

 Amb aquesta nova gesta, l’esportista de Tolosa té a tocar l’objectiu de convertir-se en la primera dona que arriba als 14 vuitmils del món, encara que li ha sortit una altra gran competidora com és la sud-coreana Oh Eun Sun. I  tot just completat l’Annapurna, ja afronta l’objectiu del Shisma Pangma, de 8.027 metres, l’únic cim de més de 8.000 metres que encara no ha trepitjat. És d’admirar i encoratjar el que està aconseguint l’alpinista basca en aquest esport minoritari i amb els reptes que comporta pels perills que suposa. A més, m’agrada la divulgació dels seus reptes que vol compartir a través del seu bloc, Twitter i Facebook. Felicitats i molts ànims a l’Edurne i tot el seu equip!

Música / New Soul # Yael Naïm

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?