El repte de Jordi Llompart en 3D

Tant de bo tingui èxit l’aposta cinematogràfica en 3D del periodista Jordi Llompart. Amb Viatge màgic a l’Àfrica presenta la primera pel·lícula en 3D realitzada a Europa i és una iniciativa que cal lloar per les ganes d’innovar que ha tingut el periodista barceloní, apassionat dels viatges, les aventures i amb experiència amb les produccions IMAX. Després de l’èxit d’El misteri del Nil (més informació), la primera producció catalana i alhora espanyola per a cinemes IMAX, Llompart va voler creure en el format 3D com a nou estímul per generar més afluència de públic a les sales de cinema. I té mèrit. I més en època de crisi i quan la gran alternativa funciona cada vegada més: la descàrrega de pel·lícules a internet. En el fons, el format 3D demostra les ganes d’innovar de Llompart, d’arriscar i creure en voler rendibilitzar una inversió quan, dos o tres anys enrere, gairebé ningú confiava en aquests reptes. Progressivament, productors, directors, gent de la indústria i empresaris comproven que el cinema en tres dimensions és una ajuda perquè l’espectador recuperi la il·lusió per anar al cinema i disfutar d’una pel·lícula.

Música / Dandelion # Madcon

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?