La gran referència del Sincrotró Alba

Visita interactiva al Sincrotró Alba, a Cerdanyola del Vallès, organitzada pel departament d’Innovació, Universitats i Empresa arran del darrer sopar tertúlia amb el conseller Josep Huguet. La visita va ser una magnífica oportunitat per visualitzar la instal·lació científica i de recerca més important del sud d’Europa. Aquest centre fa les funcions d’un microscopi gegant, que permet veure partícules més petites que una molècula, gairebé invisible. El sincrotró és de tercera generació, té 7 línies experimentals aprovades, 2 de pendents i 4 de futur que s’activaran quan el sincrotró es posi en marxa en els propers mesos. La investigació pública serà qui l’utilitzarà, encara que l’objectiu de futur és anar incorporant les empreses privades, especialment, les que investiguen en l’àmbit farmacèutic. Durant la visita va ser un luxe tenir Ramon Pascual, president del Sincrotró Alba, com a guia i conferenciant, a més del suport d’Alejandro Sánchez, Operations Manager del centre (vídeo).

Música / Wavin’ Flag # Young Artist for Haiti

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?