Ho volem tot!

Molt bona feina la d’Òmnium amb l’anunci per a la manifestació de dissabte. I és que ho volem tot! Somniem i desitgem perquè tenim la llibertat de voler ser un país. La manifestació del dia 10 és un cop de puny damunt la taula després de quatre anys frustrants i del desig que no s’ha complert justícia amb el que va anunciar Zapatero en campanya electoral. Però la lluita no s’ha d’acabar en la protesta de dissabte a Barcelona sinó que hem d’unir esforços i lluitar per defensar el Nou Estatut que va aprovar el nostre Parlament. S’ha comprovat que l’objecitu del model d’un estat federal ja no té sentit en aquesta Espanya i esgotat el projecte que va promoure l’etapa de Maragall com a president hem de continuar somiant. I rebelant-nos com dissabte a la tarda. Sense temors, ni frustracions, ja que Europa s’ha transformat en trenta anys mentre que nosaltres, com a nació, continuem anclats i amb ganes d’alliberar-nos de ser una comunitat més. Volem continuar lluitant com van fer els nostres avantpassats.

Música / M’agradaria ser un Lemür # Estanislau Verdet

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?