Un relat, un aniversari i un apadrinament

Va ser fantàstic escoltar ahir, per primera vegada, el relat d’Els Amics de les Arts. Una trajectòria musical i molt personal explicada per Joan Enric Barceló i Eduard Costa que va divertir als assistents pel doble joc que van saber donar al seu discurs. Nosaltres, els organitzadors, va ser una prova més de la bona resposta que tenen aquestes convocatòries. En el fons, l’èxit dels Amics confirma que Catalunya també té emprenedors que ajuden a teixir el país. Li donen una dimensió més i suposen un mirall per a tots aquells que si volen identificar. Aquest va ser l’esperit que va transpuar durant les dues hores complertes de la trobada. Música, emprenedoria, llengua, les TIC, internet, gastronomia i l’esperit solidari per a Càritas Girona, amb els 300 euros que es van recollir per al programa Apadrinar un Avi. Va ser el que van triar el més d’un centenar d’assistents als qui agraim la seva assistència i col·laboració. Un conjunt d’entrades sobre la trobada del que va ser també el primer aniversari del NESR:

Foc d’Encenalls de Neus Pinart.

Miquel Duran amb Edunomia.

Bloc de Jordi Poater.

El bloc d’Els Amics de les Arts.

Càritas Girona.

L’ignorat crida… de Jesús Martí.

Música / Dreams # The Cranberries

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?