Microsoft aposta per Windows Phone 7

Arriba l’hora de Microsoft. Després de què Apple amb l’iPhone, Google amb l’Android  i R.I.M amb la BlackBerry li hagin guanyat la carrera en el segment de la telefonia mòbil, el gegant de Redmond presenta el seu nou sistema operatiu per a telèfons intel·ligents, el Windows Phone 7. Com és lògic, el nou repte de Microsoft pretèn superar els seus rivals amb les últimes novetats i és una evidència més que cada nou aparell que surt, intenta superar als rivals en quant a novetats, prestacions i facilitats d’ús. Així és que el Windows Phone 7 intentarà demostrar que és el telèfon intel·ligent o smartphone de gamma més alta per ajudar als usuaris a consumir dades, informació en temps real i serveis a la xarxa. Com a novetat, el nou aparell de Microsoft destaca per la inclusió per primera vegada en un telèfon mòbil del servei de la seva plataforma virtual de jocs Xbox Live i l’experiència Zune d’entreteniment.

Segons destaquen alguns portals especialitzats dels EUA, els mòbils que diguin el nou sistema operatiu de Microsoft incorpora el Windows Phone Hubs, que mostren continguts del web, aplicacions i serveis en una sola pantalla. El nou sistema operatiu permetrà també reunir el contingut rellevant d’un contacte, actualitzar Facebook i Windows Live d’una manera senzilla i, a més, facilita compartir fotos i vídeos de les xarxes socials.

Els usuaris de Windows Phone 7 també tindran a la seva disposició funcions com la de Find My Phone, un servei gratuït per localitzar i administrar un telèfon perdut mitjançant mapes i que permet, a més, bloquejar l’aparell. La companyia també estudia el llançament d’aquest sistema operatiu per presentar diversos models de tablets, un mercat en el qual també vol entrar amb força però que ja va a remolc d’Apple.

Música / Rhythm Of Love # Plain White T’s

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?