Les xifres espectaculars de Twitter

Mentre demà arriba la nova pel·lícula sobre Facebook, que es preveu que tindrà un gran èxit comercial, l’altra gran xarxa social de referència al món com és Twitter, acaba de donar per tancada la fase de millores del nou portal, després de sis mesos de recerca. És espectacular veure la competència que es genera als Estats Units entre les grans companyies TIC que intenten dominar la xarxa: com Apple i Microsoft, Twitter i Facebook intenten reinventar-se constantment per guanyar usuaris. Ara és Twitter qui ha potenciat la seva “arquitectura” interna. Són millores per intentar facilitar les tasques als usuaris i alhora la demostració que busquen, amb el retorn 2.0 dels usuaris, definir els nous conceptes i fer més fàcil la recera per a un portal tan instantani. Resta pendent però, l’ús del català, després de tantes reivindicacions sorgides d’usuaris catalans. Twitter acaba d’escriure al seu bloc la seva visió sobre el nou portal, alhora que explica registres tan espectaculars com aquests:

– 160 milions d’usuaris

– Més de 1.000 tweets per segon

– Més de 12.000 consultes per segon

– Més d’1 milió de consultes per dia

– Memorització dels  nous escrits perquè la recerca trigui menys de 10 segons

Música / Redemption song # Bob Marley

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?