200 instants per al Concurs #FiresGirona

Estem molt contents de l’èxit que està tenint el concurs de fotografies a través de Twitter amb l’etiqueta (hashtag) #firesgirona i que recull el nostre perfil www.twitter.com/FiresGirona. Gràcies a la vostra predisposició, tenim centenars d’ulls que estan captant i documentant les festes d’aquest any. I a mida que les anem visionant, ens ajuden a composar un bon document del que són les fires a la ciutat de Girona, amb el protagonisme dels actes que es combinen amb la història de la ciutat. En podreu trobar un recull al web del concurs. Està clar que els cinc components del jurat ho tindran complicat per escollir les tres que considerin millors. Encara queden quatre dies, seguiu participant i gaudint de les Fires!

Música / I need fun in my life # The Drums

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?