Pere Hosta i “En Gerió”

by Eduard Batlle Rispau on 17 Novembre 2010

Aquesta és la imatge que ha quedat en primera posició del Concurs Fires de Girona a Twitter i, per tant, la fotografia guanyadora d’aquesta primera edició és la de Pere Hosta (el seu perfil a Twitter és @perehosta), amb “En Gerió”. Ha estat una satisfacció veure la resposta que ha tingut a la xarxa aquesta primera iniciativa, amb gairebé 300 fotos que hem rebut dels usuaris a Twitter amb el “hashtag” o etiqueta #FiresGirona, durant els onze dies de què han constant les fires. Al final són els cinc membres del jurat els qui han decidit els tres guanyadors: Hosta, Pau Estanyol, amb una imatge sobre el Correfoc, i Roger Casero, amb les fulles de la Davesa. L’entrega de premis es fa divendres que ve a l’Hotel Nord1901 de Girona, a partir de les 7 de la tarda. Hi esteu tots convidats.

Música / Authority Song # John Mellencamp

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: