El calendari de la Fundació Talita

by Eduard Batlle Rispau on 8 Desembre 2010

Sempre hi ha una causa per a la gent que ho necessita. Aquest making off ensenya l’elaboració del calendari 2011 que ha preparat la Fundació Talita. Són ja dotze anys d’història d’aquesta entitat privada i nou anys consecutius intentant promoure una ajuda per Nadal per als qui més ho necessiten. D’acord que existeix la crisi però no deixa de ser una excusa per a les persones que no estan disposades a col·laborar amb causes que promouen un sector de la societat que, en ocasions, tenim massa oblidat. Personalment, m’agrada aquest repte que s’ha proposat la Fundació Talita i la manera de com ha divulgat aquest any la promoció del calendari. Objectiu primordial: activar-nos la consciència social, que tanta falta fa. O sigui, aquesta entitat -com altres- atén, ajuda i dóna suport a tots els nens amb dificultats d’aprenentatge, perquè desenvolupin al màxim les seves capacitats, i pretén sensibilitzar a la societat, perquè es visqui la discapacitat amb la normalitat i el respecte necessaris, amb la finalitat d’aconseguir que aquestes persones se sentin integrades en tots els aspectes de la vida.

Música / Give Peace a Chance # John Lennon

{ 3 comments… read them below or add one }

Carme Vallabriga Desembre 10, 2010 a les 22:39 pm

Molt be Eduard, el teu article és mes que una opinió, és un sentiment i a vegades els sentiments son del tot necessaris.
Gràcies!
Give Peace a Chance, molt bona!!

Eduard Batlle Rispau Desembre 15, 2010 a les 8:19 am

Gràcies a tu Carme per promoure aquesta causa! Molts ànims!

Dernell Abril 10, 2011 a les 16:46 pm

5c6pzx Very true! Makes a change to see someone spell it out like that. 🙂

Leave a Comment

Previous post:

Next post: