El calendari de la Fundació Talita

Sempre hi ha una causa per a la gent que ho necessita. Aquest making off ensenya l’elaboració del calendari 2011 que ha preparat la Fundació Talita. Són ja dotze anys d’història d’aquesta entitat privada i nou anys consecutius intentant promoure una ajuda per Nadal per als qui més ho necessiten. D’acord que existeix la crisi però no deixa de ser una excusa per a les persones que no estan disposades a col·laborar amb causes que promouen un sector de la societat que, en ocasions, tenim massa oblidat. Personalment, m’agrada aquest repte que s’ha proposat la Fundació Talita i la manera de com ha divulgat aquest any la promoció del calendari. Objectiu primordial: activar-nos la consciència social, que tanta falta fa. O sigui, aquesta entitat -com altres- atén, ajuda i dóna suport a tots els nens amb dificultats d’aprenentatge, perquè desenvolupin al màxim les seves capacitats, i pretén sensibilitzar a la societat, perquè es visqui la discapacitat amb la normalitat i el respecte necessaris, amb la finalitat d’aconseguir que aquestes persones se sentin integrades en tots els aspectes de la vida.

Música / Give Peace a Chance # John Lennon

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?