Ideateca aposta per Barcelona per al DevUp

Em va agradar ahir assistir al foyeur del Liceu per comprovar l’èxit de la convocatòria d’Ideateca, empresa de Bilbao que ha apostat per fer a Barcelona el seu primer congrés d’aplicacions per a mòbils, el DevUp. Una jornada molt plena i intensa, amb un perfil de joves emprenedors que intenten obrir-se camí en aquest nou sector, que ja comença a ser part del present i serà, sens dubte, el futur. Joves, idees, projectes, molts casos d’emprenedoria, portàtils, tablets, mòbils… i aplicacions i aplicacions per intentar arribar a l’usuari. Sobretot, dos grans perfils de models d’emprenedoria: des de jocs per ser utilitzats per a les marques a reptes més ja amb l’objectiu de ser venuts i utilitzats. Amb la idea de fer la vida més còmode a l’usuari. Alguns exemples: New Sokoban o Bentled com a aplicacions d’entreteniment i Qponia i Supertruper, la primera promou els descomptes i la segona, descomptes per internet amb la filosofia de smart buy, smart live.

La sensació general és que aquest segment de les aplicacions per a mòbil comença a ser cada vegada més emergent i els joves emprenedors catalans i espanyols estan preparats per intentar fer el salt a escala global amb els seus primers projectes. Amb tanta competivitat com s’intueix, costarà que l’allau d’idees que ens arriba i arribarà pugui tenir èxit, però segur que alguns dels que ahir eren al Liceu, segur que ho aconseguiran. I gràcies a Ideateca per triar Barcelona, després de valorar altres ciutats com a Madrid alhora de celebrar el seu primer DevUp.

Música / Misread # Kings of Convenience

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?