Era de canvis, transformacions, idees… temps líquids

Antoni Gutiérrez-Rubí va fer molt interessant el NITS d’ahir, que era el vuitè. AGR va presentar Filopolítica per reivindicar una altra política, amb més reflexió, pauses i la recuperació de l’esperit que ens van deixar els clàssics. En temps de canvis, el protagonisme conjunt de la crisi i la Revolució Digital, un dels asesor de comunicació i consultor polític de referència, va ressaltar la importància de la nova era de les TIC i el coneixement per intentar analitzar els canvis. Va ser també la confirmació que som a l’inici de la societat líquida, digital, i en una fase de canvis, transformacions, idees, projectes, reptes i una màxima: “canvia la reputació per la jerarquia. I ara és més important el teu posicionament a Google que el DNI”.

I en la política, AGR va deixar pautes de cap on intueix el canvi: “La ciutadania digital no espera i vol combatre les injustícies amb paraules.” És per això que AGR visualitza un escenari transparent, on als polítics se’ls han acabat els privilegis i han de complir amb “exemples morals”. I en aquest escenari, AGR es mostra esperançat i proclama que són temps per a les idees i canvis de paradigma, “quan es canvia la reputació digital per la jerarquia tradicional”. Per tant, el canvi està en marxa i només intuir-lo, no vol dir que el comprenem i ens el creiem.I en va agradar la sentència quan va parlar dels cínics, que va catalogar com “els ciutadans digitals de fa 2.000 anys, ja que combatien les injustícies amb paraules”.

L’emprenedor baix-empordanès Josep Mascarós, en el moment de presentar el projecte de les infusions de ratafia, en la segona part del NITS. Brillant idea i primers bons resultats. I prepara un nou repte per continuar progressant com a empresari, després de ser un dels que ha patit la crisi de la ceràmica a La Bisbal. Molta sort i ànims Josep!

Música / You’ll Never Know # Edwyn Collins

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?