Nexes Forallac: temps de reptes, créixer i fer xarxa

Va ser interessar compartir ahir el curs de blogs al Nexes Forallac gràcies a la iniciativa de Quim Gudayol i Mercè Vilà-Clara i que compartirem amb Josep Seras. Un curs de blogs sempre és estimulant i és una bona oportunitat per intentar radiografiar el moment actual, fer una pausa, analitzar aquests temps de canvis instantanis a la xarxa, de balanç per progressar i aprendre en grup a través de la pluja d’idees i inquietuds. I més en un Vives d’Empreses i Centre de Negocis, que ha d’estar obligat a buscar i trobar fórmules per potenciar l’emprenedoria i els reptes en xarxa . En blogs, webs i xarxes socials.

Són temps que obliguen al canvi i sortir de la zona de confort. És evident que no és gens fàcil per les conseqüències d’aquesta crisi i al mateix temps la travessa per aquest túnel per trobar els nous models rendibles. La xarxa és una aposta glocal (global i local) però cañ saber quin és el relat que es vol aconseguir. Els inicis no són fàcils però el progrés digital passa per creure per desevolupar emprenedors, empreses, blocaires, pobles, territoris i entitats a la xarxa. I malgrat tot aquest gran oceà, la base és la de sempre: idees, projectes, credibilitat, transparència, ganes de ser-hi, provar, equivocar-se ràpid i interactuar.

Música / Istrice # Subsonica

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?