El poder de totes les xarxes

by Eduard Batlle Rispau on 5 Abril 2011

Entrevista molt interessant d’Eduard Punset a James Fowler al programa Redes de diumenge. És una suma d’aportacions molt oportunes pels resultats que s’han obtingut gràcies als estudis d’aquest professor de la Universitat de Califòrnia. Els balanços de les investigacions són espectaculars i tens la sensació que cada vegada s’hibriden més a través de les xarxes reals amb les xarxes virtuals. I de com es van connectant en funció dels perfils dels usuaris i com es produeix alhora l’efecte mirall. Som tot just a l’inici d’aquest gran canvi de paradigma, per això hi ha aquest gran “boom” que encara no s’ha acabat de consolidar. I per molt global que sigui internet, els usuaris cada vegada més es vinculen, relacionen i interactuen en funció de les seves preferències, hobbies, gustos, feines, entorns, proximitat… I se semblen, s’agrupen. L’instint humà contectat a les xarxes digitals i la seva potencialitat. Un món per descobrir!

Música / I Felt Stupid # The Drums

{ 1 comment… read it below or add one }

Jonas Desembre 12, 2015 a les 22:23 pm

Good! Cowards carry guns with the exception of law enoercfment and military. The only reason to carry a gun is to shoot and kill something or someone. In my opinion, there is something wrong with that kind of mentality. I interpret the second amendment differently than most of you (and correctly) so I’m all for more restrictions on gun ownership rights.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: