El poder de totes les xarxes

Entrevista molt interessant d’Eduard Punset a James Fowler al programa Redes de diumenge. És una suma d’aportacions molt oportunes pels resultats que s’han obtingut gràcies als estudis d’aquest professor de la Universitat de Califòrnia. Els balanços de les investigacions són espectaculars i tens la sensació que cada vegada s’hibriden més a través de les xarxes reals amb les xarxes virtuals. I de com es van connectant en funció dels perfils dels usuaris i com es produeix alhora l’efecte mirall. Som tot just a l’inici d’aquest gran canvi de paradigma, per això hi ha aquest gran “boom” que encara no s’ha acabat de consolidar. I per molt global que sigui internet, els usuaris cada vegada més es vinculen, relacionen i interactuen en funció de les seves preferències, hobbies, gustos, feines, entorns, proximitat… I se semblen, s’agrupen. L’instint humà contectat a les xarxes digitals i la seva potencialitat. Un món per descobrir!

Música / I Felt Stupid # The Drums

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?