TEDxBuenosAires i els taxistes

by Eduard Batlle Rispau on 18 maig 2011

M’agrada la idea i el missatge que vol transmetre aquest vídeo promocional del TEDxBuenos Aires 2011. Interessant veure com en aquest cicle de conferències que motiven el canvi en els territoris i les societats, és aprofitada pels organitzadors de Buenos Aires per buscar la hibridació dels taxistes per divulgar una marca. De fet, aquests conductors són també promotors de marca, especialment, en els trajectes que ofereixen per als visitants i turistes. Són bons transmissors. I els creatius d’Ogilvy han sabut jugar-hi per promoure l’esperit que vol provocar el TED a Buenos Aires. I de fet, també, en qualsevol altre ciutat. Brillant! “Ideas worth spreading” sempre!

Música | Violet Hill # Coldplay

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: