Si l’educació canvia…

Un vídeo més de Mike Wesch que exposa la transformació que està patint l’educació en l’inici de la Revolució Digital. Són interessants els vídeos que Wesch penja a YouTube perquè, de manera distesa, analitzen els canvis que afronten les aules amb l’entrada de les TIC i l’era d’internet. El canvi de paradigma és imparable i malgrat encara hem de parlar de societats connectades al món, el que ara comencem a veure és tot just la primera fase de la transformació. És per això que aquest canvi digital encara deixa en evidència el sistema adult. Són ells, aquests joves, hiperconnectats, digitals i actius, els qui demanaran una nova societat de consum i transformaran els habits de conducta més tradicional. El progrés de la humanitat.

Queden unes dècades encara per valorar-ho definitivament però ja es pot intuir la força de les connexions globals, la interacció,  l’ús del mòbil com a aparell indispensable en tot procés tecnològic -especialment de pagament-, la formació continuada i l’ús de les xarxes socials com a revolució per expressar-se i mobilitzar-se, com ara passa amb les acampades de Madrid i Barcelona. El canvi digital és imparable i els adults “digitals i connectats” ja comencem a avançar en aquesta direcció.

Música | Walk in Back # R.E.M.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?