El camí de Steve Jobs

  • “Els grans productes només viuen de gent apassionada. Els grans productes només viuen d’equips apassionats”.

Una frase del llibre de Jay Elliot sobre la trajectòria de Steve Jobs que em serveix de referència per ressaltar la lectura d’El camino de Steve Jobs (el post a Leading Blog). Ha estat apassionant llegir aquesta biografia sobre un dels referents mundials del lideratge i les noves tecnologies, retratat per un dels seus directius de més confiança. Elliot defineix Jobs com un apassionat del canvi, com un líder que sempre intenta visualitzar l’horitzó i busca la perfecció en tot allò que intenti ser el “producte”. La filosofia, la innovació, les idees i els productes li han donat tant èxit. Per això, Apple té el gran mèrit de ser una marca aspiracional. Potser la que més del món.

  • “Per a Steve tot importa. Continuarà innovant per apropar-se cada vegada més al seu ideal, a la seva visió de la perfecció, que gairebé sempre av més enllà del que qualsevol pot pensar que és possible. El procés consumeix molt temps, és angoixant per als creadors de producte que treballen per a ell, però és un element absolutament essencial del seu èxit.”

Música / C’est Pas Une Vie # Yelle

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?