Les emocions del I TEDxGirona

Ha estat una experiència formidable impulsar aquest primer TEDxGirona. En primer lloc, per l’equip que hem fet amb Ricard de Francisco, l’impulsor de la idea, i després amb l’entrada de Catalunya Valley amb Anna Codina. Ens hem adaptat molt a la idea de l’esperit TED, la vocació d’idees per difondre. Són 10 ponents més l’actuació de CobosMika prevista en la primera part que es realitzarà al Parc de la UdG. Serà densa, però volíem una pluja d’idees amb persones que reflecteixin l’ADN del nostre territori: emprenedoria, innovació, gastronomia, arquitectura, música, ciència… Un centenar d’assistents i ponències de menys de 18 minuts entorn el lema que hem seleccionat en aquesta primera edició: la creativitat. A la segona meitat, més distesa, es durà a terme a Sallés Hotel Mas Tapiolas de Solius, amb un dinar per fomentar el networking i un tram final més distès però interessant gràcies a l’actuació dels Pulpopop i el tast de foie de Ànec dels Pirineus amb el Cava Pagès Entrena, i el tast de vins de Vinyes dels Aspres. Tot una línia d’idees amb l’esperança de fomentar punts de trobada, de voler concentrar idees, reptes, inquietuts, projectes…

Falten poques hores per a l’estrena, però ha estat una satisfacció veure els ànims i el suport dels convidats que podran ser a la sala d’actes de l’edifici Jaume Casademont. Per qüestions que estableix el TED en les primeres edicions no podran ser més d’un centenar de persones, però ens sentim molt recomfortats per la gent que ens ha mostrat l’interès per venir. D’arreu de Catalunya. Anima però també entristeix perquè no hem pogut dir “sí” a tothom. La possibilitat de veure el TED en directe via streaming no és cap consol per a tota aquella gent que volia ser-hi. La segona trobada ja serà diferent.

A l’espera de demà, gràcies a tots a qui he fet que aquest TEDxGirona també sigui una mica vostra. Aquest era l’objectiu. Amics, ponents, assistents, patrocinadors, col·laboradors, tècnics, parc… gràcies. El sentiment és d’agraïment per la resposta, l’acollida i l’esperit que invoca.

Música | Paradise # Café del Mar

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?