De NITS a Re-Mou a Farners

Amb Xevi Montoya vam idear les trobades NITS (Negocis, Innovació, Tecnologia i Societat) per promoure un punt de trobada a Girona adaptat al nou temps: ponència, tast i posicionament digital. Sense lligams, buscant la frescor de la novetat i amb ganes de trobar un espai com el de l’Hotel Nord1901 que servís de punt de trobada. I des de la primera trobada amb Xavier Ferràs (juliol de 2010) fins a l’última amb Genís Roca (juliol 2011) ha estat una temporada satisfactòria per dimensionar la marca NITS i amb el hashtag #NITS.

Ara, som a punt de començar la segona etapa. Hi haurà més temes, ponents i convidats, amb la finalitat d’anar analitzant els temes més actuals que genera aquesta Revolució Digital. I aquest post serveix per agrair la presència de molts/es assistents durant aquests mesos i valorar que aquest format ha servit de model per al nou que avui es posa en marxa a Santa Coloma de Farners, a través de la iniciativa de la regidora Cristina Trias. Ha estat una satisfacció veure com s’ha inspirat en NITS per crear Re-Mou: un cicle de conferències per dinamitzar l’economia local i comarcal (l’enceta l’economista Esteve Vilanova). Remoure és una acció de saccejar… així que Re-mou compleixi l’objectiu en temps de crisi i de potenciar les idees.

Música | Glad You Came # The Wanted

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?