Empreses amb ànima i persones conscients

Va tenir dosis sorprenents i intenses la conferència de Marta Martí al X Idees d’e-futur que organitzem des de Catalunya Valley al Parc de la UdG per l’energia que va exposar la seva visió sobre el moment actual i la necessitat d’apostar per l’emprenedoria per superar aquest canvi de paradigma. Martí, presidenta de la AIJEC i propietaria de l’agència Tribu Respira, va fer una aposta ferma per l’humanisme en la nova economia i pel respecte pels valors per damunt dels guanys econòmics sense límits. La confirmació de què cada vegada més es vol imposar un altra tarannà en la direcció de les empreses i la manera de com assolir els èxits professionals.

Em sembla important i destacable aquest canvi. La seva sentència va ser aquesta: “El segle XXI és femení. Empreses amb ànima i persones conscients. Cal harmonitzar consciències.” Interessant. Com aquests afirmacions més, que va defensar amb vehemència: “Si vols decidir tú el teu destí hauràs de fer alguna cosa, no? Decisions individuals sumen per canviar el futur impossible…”

I al final us deixo la pluja d’idees que va aportar l’empresari Daniel Moner -en el col·loqui de l’acte-, que ara impulsa l’aplicació per a mòbils Waapp:

  1. Emprenedor, pregunta’t: Vols ser un esclau conformista o amo del teu destí?
  2. Els petits finten el mercat lluitant i creant -parint- idees, les tecnològiques treuen pit i les multinacionals insanes triunfadores del segle 20 intueixen la seva extinció
  3. Segle 21, recobrem la lògica, els valors, l’autenticitat…evolucionem!
  4. Les idees canvien el mon. Emprenedor/a lluita per la teva idea, busca l’equilibri emocinal/material/intelectua per mitjà de l’empenta constant
  5. No hi ha límits… pensa, concentra’t, creu i (molt possiblement) veuràs mes enllà!
  6. Conclusió final romàntica però real: SIGUES AUTÈNTIC/A, SIGUES LEGAL, BUSCA CONFIANÇA i ACTUA AMB AMOR

Música | Starlight # Matt Cardle

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?